Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

5 idei de timp liber

Pentru că vineri  începe weekendul, iar vremea se anunță în favoarea noastră, iată câteva idei de timp liber care să vă scoată din casă.

¬ Muzeul Național de Artă al României își deschide porțile cu „Atelier de front. Artiști români în Marele Război ”. Pentru pasionații de istorie și nu numai, expoziția aduce în prim plan pagini emoționante din epopeea Primului Război Mondial, unul dintre cele mai sângeroase conflicte armate din istoria omenirii.

¬ Copiii sunt așteptați, de la ora 10, la Teatrul Excelsior, la spectacolul „Cei trei purceluși ”.  Scrisă în 1843, povestea a fost adaptată pentru micii spectatori ai zilelor noastre.

¬ Iubitorii de teatru pot urmări la Sala Horia Lovinescu, de la ora 19, „Balul sinucigașilor”,  prezentat de Teatrul Nottara. Piesa de teatru  este o comedie spumoasă, cu elemente de magie și cu inserții holografice.

¬ Teatrul de Comedie vă așteaptă în Sala Studio, începând cu ora 19.30, la „Don Juan”. Piesa revine după aproape 40 de ani de la montarea lui Valeriu Moisescu, de data aceasta într-un strai nou croit pe măsura vremurilor noastre.

¬ De la ora 18.30, Opera Națională București prezintă cea mai noua producție din repertoriul actual, “Don Carlo”, operă în patru acte de Giuseppe Verdi. La pupitrul dirijoral va fi maestrul Tiberiu Soare.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co