Stiri

5 idei de timp liber

Vinerea din această săptămână înseamnă începutul weekendului, dar și Vinerea Mare, înainte de Paște.  Iată cele 5 idei de timp liber.

Pasionații de reptile și alte specii veninoase au ocazia să exploreze expoziția „Venin-frumuseți de neatins”, începând cu ora 10, la Muzeul de istorie naturală „Grigore Antipa”.

Galeria Galateca găzduiește expoziția artistului vizual Liviu Stoicoviciu, o inedită introspecție care are ca temă explorarea din punct de vedere estetic a pentagonului, pentagramei și secțiunii de aur.

Dacă nu v-ați pregătit încă pentru sărbătorile pascale, târgul organizat de Primăria Capitalei în parcul Herăstrău vă așteapă până pe 9 aprilie. Puteți să cumpărați sau să admirați produsele tradiționale, dar și să participați la concertele, spectacolele sau activitățile dedicate copiilor. Principala atracție a târgului este expoziția de iepuri și miei.

Fanii handballului sunt așteptați în Sala Polivalentă, vineri, de la ora 20.30, ca să le susțină pe „tigroaicele” de la CSM București în confruntarea cu Metz.

Iar DJ Vasile vă invită să păcătuiți în Vinerea Mare cu muzică românească de dans, de la ora 21 la J’ai Bistrot.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co