Stiri

35000 de transportatori în stradă

Aproximativ 35.000 de transportatori de persoane vor protesta, miercuri, în București și în marile orașe din țară, împotriva pirateriei și evaziunii fiscal. Acestia avertizeaza că vor veni în Capitală pe 20 decembrie, dacă nimic nu se va schimba în urma protestului, se arata intr-un comunicat al Confederației Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România.

Astfel, între orele 9:00 — 20:00, până la 5.000 de transportatori vor protesta în fața Guvernului, iar alți peste 30.000 în toate marile orașe din țară, precum Timișoara, Arad, Iași, Brașov, Bacău, Craiova sau Constanța.

“Nu înțelegem cum pregătește Guvernul OUG pentru a-i condamna penal pe cei care nu plătesc taxele și impozitele, din moment ce în România vorbim deja despre fenomenul numit ‘uberizare’ — fenomen tolerat și susținut de Guvern prin lipsa oricăror acțiuni care l-ar putea opri”, se mai arată în comunicat.

Reprezentanții COTAR susțin că acest fenomen nu se referă exclusiv la firma Uber, ci la toate afacerile neautorizate care se ascund în spatele unor platforme digitale.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co