Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

33 de județe sunt în zona verde de coronavirus, iar 9 au rămas în galben

Capitala a ajuns la cea mai mică incidență de infectare cu noul coronavirurs din ultima perioadă, mai exact la 1,71 cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori. Asta în condițiile în care rata zilinică de pozitivare a fost de doar 5,6%, după ce au fost anunțate 1.149 de cazuri noi la peste 20.000 de teste analizate.

De altfel, cele mai multe noi contagieri nu au mai fost raportate în București, ca de obicei, ci în judeţul Timiş – 95, urmat de Sibiu – 83, Cluj – 61 și Arad – 53.

Judeţul Arad are în continuare cea mai mare inciență din țară, dar în scădere evidentă și aici – 2,95. Îmbucurător este faptul că 33 de judeţe se află acum în zona verde, iar nouă sunt în zona galbenă.

Situația s-a îmbunătățit simțitor și în spitale unde mai sunt internați sub 7.000 de români cu SARS-COV-2, dintre care 110 copii. La ATI, se luptă pentru viață 1.076 de compatrioți cu COVID-19, iar 8 dintre ei sunt minori!

A scăzut și numărul zilnic de victime din cauza acestui virus, dar se menține totuși ridicat. În ultimele 24 de ore, au fost raportate 66 decese, dintre care 8 anterioare intervalului de referinţă. Trist este că printre cei care au murit este și un copil din categoria 0-9 ani.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co