TIMP LIBER

3-7 aprilie: Serile Teatrului Studențesc

Ajuns la cea de-a XIX-a ediție, festivalul național „Serile Teatrului Studențesc” e pregătit să-și ridice cortina în fața spectatorilor dornici să savureze emoțiile, pasiunea și determinarea tinerelor talente nerăbdătoare să strălucească în lumina reflectoarelor. Evenimentul are loc la teatrul de pe Lipscani.

În acest an, SiSC ASE, alături de trupele participante, va resimți fiorii ropotelor de aplauze în perioada 3-7 aprilie 2017 la Teatrul de pe Lipscani. Pe scenă vor pași studenți dornici să împartă zâmbete, însă și tu te poți alătura acestei povești rezervându-ți un loc pe http://sts.sisc.ro/rezervare/. Intrarea este liberă!

„Serile Teatrului Studențesc” păstrează tradiția și, an de an, aduce pe scena trupe de amatori și profesioniști pasionați de teatru, oferind un spectacol care a câștigat atenția a peste 5000 de privitori. Acest lucru se datorează atât pieselor de teatru atent selecționate ce mângâie sufletele spectatorilor, cât și actorilor care-și demonstrează aptitudinile în fața unui juriu de renume printre care amintim personalități precum Anca Sigartău, Vlad Radescu, Monica Andronescu, Bogdan Gagu sau Tomi Cristin.

Pentru alte detalii puteți să accesați linkul http://sts.sisc.ro/ sau pagina de Facebook Serile Teatrului Studențesc.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co