Imobiliare Valea Prahovei
TIMP LIBER

28-20 octombrie: #3010 Festival, Eveniment Caritabil Colectiv

La un an de la tragedia din 30 octombrie 2015, Asociatia Colectiv GTG 3010 organizeaza #3010 Festival, in perioada 28 – 30 octombrie. Evenimentul este caritabil, in beneficiul victimelor din Colectiv.

Sub motto-ul ”Heroes never die. Keep their spirits alive”, evenimentul comemoreaza cei 64 de tineri care si-au pierdut viata in tragedia din clubul Colectiv si este dedicat, totodata, celor care s-au luptat timp de un an cu traume si cu rani grave.

La Beraria H vor cânta cei de la Compact, Coma, Anton, Truda, Altar, Awake, W3 4R3 NUMB3R5, Costi Camarasan Band, Florin Chilian, RoadkillSoda, Fallen, Nexus, Hatemode, Gray Matters, 7 Semne, ultimele cinci fiind direct afectate de incendiul din clubul Colectiv. Cu sufletul si calitatile sale de prezentator va fi alaturi de noi prietenul Rock-ului, Cristian Hrubaru.

Pretul unui bilet va fi de 50 de lei, iar un abonament pe cele trei zile va costa 100 de lei. Acestea pot fi achizitionate momentan prin Eventbook si Eventim sau direct din Beraria H pe durata evenimentului.

Banii din vanzarea biletelor vor fi folositi in beneficiul victimelor din Colectiv, la decontarea tratamentelor. Nevoile acestora sunt mari si pe termen nedeterminat. Rolul nostru este acela de a-i ajuta sa treaca cat mai usor peste suferinta deja existenta.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co