Stiri

2.000 de oameni la mitingul BNS

Blocul Naţional Sindical (BNS)  a organizat, marţi, un protest faţă de măsurile fiscale, în Piaţa Victoriei. La manifestaţie au participat şi peste 600 de sindicalişti de la Automobile Dacia.Conducerea companiei a transmis că nu se asociază manifestaţiei organizată în faţa Guvernului, menţionând că va aplica „cele mai bune soluţii” pentru a proteja veniturile angajaţilor.În jur de 2000 de protestatari, membri ai Blocului Naţional Sindical, au fost  în Piaţa Victoriei din Capitală, unde protestează faţă de măsurile fiscală. Oamenii au ţinut un moment de reculegere în memoria Regelui Mihai, iar ulterior au intonat imnul naţional.

“Am venit din cauza modificărilor noului cod fiscal, care au fost trecute de Guvern. Dorim revenirea contribuţiilor la angajator. Ca mulţime, sigur o sa fim ascultaţi. Nu ne interesează revendicări politice, ci doar fiscale. Vin de la Romaero Bucureşti”, susţine un angajat Romaero Bucureşti.

“Vrem să nu treacă contribuţiile de la angajator la angajat. Momentan acestea sunt revendicările. Vin de la Romaero, singura fabrică care mai exista în Bucureşti”, spune un alt protestatar.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co