Stiri

PSD atacă din nou guvernarea PNL: Sănătate, nu anticipate!

În loc să asigure buna guvernare pentru gestionarea eficientă a cazurilor din ce în ce mai numeroase de coronavirus, confirmate pe teritoriul României, PNL are un singur proiect: provocarea alegerilor anticipate, susține conducerea social-democraților.

Evoluțiile din ultimele zile arată că autoritățile române sunt total depășite de provocările unei epidemii de coronavirus. Toate instituțiile responsabile sunt paralizate de criza politică prelungită și de incertitudinea provocată de PNL, mai arată reprezentanții PSD.

Din spitale lipsesc dezinfectanți și echipamente de protecție, oamenii sunt băgați în carantină și lăsați fără alimente și apă, iar, în lipsa unor proceduri clare, persoane suspecte de coronavirus se deplasează liber, susțin oficialii PSD, care se referă și la poștașii care refuză să mai ducă pensiile și alocațiile celor aflați în carantină.

PSD mai solicită PNL să dea dovadă de responsabilitate și să întreprindă demersuri reale pentru învestirea unui guvern capabil să se ocupe de siguranța și sănătatea cetățenilor.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co