Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

16 copii au fost uciși în Ucraina, de la începutul invaziei Rusiei!

Multe vieți nevinovate au fost luate de când a început invazia Rusiei în Ucraina! Ambasada Ucrainei la Bucureşti anunţă că, numai de duminică până marţi, 352 de persoane, inclusiv 14 copii, au fost ucise în conflictul Rusia-Ucraina.

De asemenea, peste 1.680 de oameni au fost răniți, iar între aceștia se numără 116 copii, potrivit unui comunicat de presă al misiunii diplomatice.

Doar în Kiev au fost ucişi, de la începerea conflictului până duminică, 9 civili (printre care un copil), 4 persoane a căror identitate este necunoscută şi 18 militari care luptau pentru apărarea teritoriului.

În capitala Ucrainei au fost rănite 106 persoane, 47 civili, inclusiv 3 copii. Ambasada Ucrainei aminteşte că în total 16 copii au fost ucişi până acum, de la începutul invaziei.

Totodată, în perioada 24-28 februarie, inamicul a pierdut 5.300 de militari, au fost distruse 29 de aeronave, 29 de elicoptere, 191 de tancuri, 816 blindate, potrivit comunicatului misiunii diplomatice. Au mai fost doborâte 5 drone şi au fost lovite 2 nave militare.

 

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co