Stiri

11 focare de coronavirus sunt active în Prahova

Prahova continuă să fie unul dintre cele mai afectate județe de coronavirus. 11 focare COVID-19 sunt înca active, din care două în unități medicale, potrvit oficialilor locali.

Liliana Maxim Minculescu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Prahova
Din 31 de focare depistate de la începutul epidemiei, 11 sunt încă active: unul la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unul la Spitalul de Psihiatrie Voila, unul în satul Gornet, care se află în carantină până marţi, şi alte şase la societăţi comerciale din judeţ.

În cele 11 focare sunt 183 de cazuri depistate după prima testare.

În ultimele 24 de ore, în Prahova au fost înregistrate 78 de cazuri noi, din aproximativ 200 de teste efectuate, numărul celor infectaţi de la începutul epidemiei ajungând astfel la
1.873 de persoane s-au infectat în Prahova, de la izbucinrea epidemiei de coronavirus, iar 78 au fost depistate numai în ultimele 24 de ore, din aproximativ 200 de teste efectuate.
În total,229 s-au vindecat, iar 79 au decedat. Ultimii pacienți din Prahova care au pierdut lupta cu boala sunt două femei, cu vârstele de 73 şi 79 de ani, şi doi bărbaţi, cu vârstele de 42 şi 45 de ani. Cu toții aveau și alte probleme de sănătate.

În secţiile de Terapie Intensivă sunt internaţi 27 de pacienţi diagnosticaţi cu noul coronavirus, iar 16 sunt ventilaţi mecanic.

 

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co