Stiri

10 la BAC, gratuit la Untold

Nota 10 la BAC le aduce elevilor nu doar recompense din partea părinților sau admiterea la facultățile dorite, ci și… bilete gratuite la concerte. Astfel, organizatorii UNTOLD şi NEVERSEA, două festivaluri de vară de interes pentru tineri, le oferă acces gratuit la concerte tuturor celor care iau 10 la bacalaureat.
”Şi pentru că 2017 a adus un nou festival în familia UNTOLD, reprezentanţii celui mai bun festival din Europa au decis ca tinerii care vor lua 10 la Bac merită să aibă acces gratuit şi la NEVERSEA”, anunță organizatorii celor două festivaluri într-un comunicat de presă.
În plus, cei care s-au înscris în sesiunea din vară, vor putea achiziţiona abonamentul cu reducere.
Astfel, tinerii pot achiziţiona abonamentul la UNTOLD cu o reducere de 150 de lei plus taxe din preţul final al abonamentului, în timp ce la abonamentul la NEVERSEA primesc o reducere de 195 de lei, plus taxe. De menționat faptul că abonamentele trebuie achiziționate în perioada 6 iunie-10 iulie.
În campania de anul trecut, 65 de absolvenți care au promovat examenul de Bacalaureat cu nota 10 au primit abonamente cadou la UNTOLD 2016. De asemenea, alți peste 3.500 de tineri au primit reducere la abonament.

 

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co