Stiri

Se redeschide CineParK

Primăria Municipiului București, prin Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, organizează în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, în perioada 30 mai – 24 august 2014, evenimentul cultural CineParK.
Conceptul evenimentului de ,,Cinema în aer liber” oferă publicului o experiență cinematografică inedită și recrează atmosfera grădinilor de vară, unde plăcerea vizionării se împletește cu bucuria de a petrece o seară în mijlocul naturii, departe de aglomerația orașului.
Aflat la cea de-a cincea ediţie, CineParK este un spaţiu dedicat oamenilor care caută neconvenţionalul şi care preferă să îşi petreacă timpul în aer liber, fiind o alternativă gratuită şi accesibilă la cinematograful clasic.
Astfel, timp de cinci weekenduri, bucureştenii au la dispoziţie un program ce va include aproximativ 30 de filme de referinţă, aparţinând tuturor genurilor cinematografice. Vor fi proiectate pe un ecran în aer liber, filme artistice de acţiune, dramă, mister, fantezie, comedie, thriller şi aventură în fiecare vineri, sâmbătă şi duminică, începând cu ora 20.30. “Fast and Furious”, “What Happens in Vegas”, “The King’s Speech”, “Midnight in Paris”, sunt câteva dintre proiecţiile care vor avea loc în ediţia din acest an.
Copiii sunt aşteptaţi cu filme de animaţie în fiecare vineri, sâmbătă şi duminică de la ora 19.00. Aceştia vor putea urmări filme precum “The Secret Life of Pets”, “The Aristocats”, “Finding Dory”, “Frozen”, “Pete’s Dragon” şi multe altele.
Accesul publicului în cadrul evenimentului CineParK este gratuit.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co