Stiri

Noi linii de navetă ale RATB

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) anunţă, joi, că va înfiinţa nouă linii navetă de autobuze pentru a asigura transportul bucureştenilor de la staţiile de metrou care urmează să fie închise de către Metrorex la cele învecinate de pe aceeaşi magistrală de metrou.
Staţiile de metrou care vor fi închise pentru lucrările de modernizare a instalaţiilor de taxare sunt: Pipera, Aurel Vlaicu, Dimitrie Leonida, Berceni, Costin Georgian, Pantelimon, Tineretului, Apărătorii Patriei, Constantin Brâncoveanu, iar intervalul de succedare al autobuzelor liniilor navetă va fi de aproximativ 2-3 minute în zilele de lucru, respectiv 3-4 minute în zilele de sărbătoare.
Conform RATB, odată cu închiderea staţiei de metrou Aurel Vlaicu, în afară de linia navetă de autobuze 616 va fi suplimentată şi linia de tramvaie 5. De asemenea, în 17 iulie va funcţiona o linie specială de autobuze, la solicitarea unei companii private, pe traseul: Şos. Colentina, Str. Doamna Ghica, Şos. Petricani, Bd. Dimitrie Pompeiu, staţia de metrou Pipera.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co