Stiri

La pas pe Calea Victoriei

Calea Victoriei va deveni pietonală de sâmbătă până luni, Primăria Capitalei organizând, în zilele de Paști, spectacole de teatru, concerte, ateliere pentru copii, urmând să fie prezenți și mimi, animatori și portretiști. Primăria Capitalei precizează că pe Calea Victoriei vor fi organizate în acest interval orar spectacole de teatru și concerte, vor fi prezenți mimi, animatori, portretiști și statui vivante, ateliere pentru copii, atelier de facepainting, dar și un studio foto mobil.
Corul bărbătesc Armon și Corul Academic Divina Armonie, dar și mai mulți muziciani stradali vor întreține atmosfera sărbătorilor pascale printr-un program muzical deosebit, precizează municipalitatea.

De asemenea, în cadrul evenimentului va fi inclus și spectacolul de teatru Zidul, coproducție Teatrul Masca – ARCUB, în regia lui Mihai Malaimare, un spectacol ce aduce în fața publicului tehnica statuilor vivante, o poveste tulburătoare și un balet fabulos, mai spun reprezentanții municipalității. Sâmbăta și duminica, între orele 10.00 și 20.00 și luni, între 10.00 și 18.00, va avea loc evenimentul “La pas pe Calea Victoriei” organizat de Primăria Capitalei, prin Creart, bulevardul devenind pietonal cu ocazia sărbătorilor de Paști, pe segmentul de la intrarea dinspre Piața Victoriei până la Strada George Enescu.
Astfel, sâmbătă și duminică, între orele 10:00 – 20:00 și luni între orele 10:00 – 18:00, toți bucureștenii și turiștii care își petrec Paștele în Capitală sunt asteptați la o plimbare la pas, pe Calea Victoriei.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co