Stiri

Festivalul de teatru independent împlineşte 10 ani

Se împlinesc 10 ani de când UNDERCLOUD, primul festival de teatru independent din România, se desfăşoară în fiecare vară în Bucureşti. Ediţia aniversară ce va avea loc în perioada 22-31 august 2017, la ARCUB-Gabroveni, va fi marcată de evenimente teatrale unice, de prezenţa unor personalităţi ale teatrului românesc şi străin, de petreceri şi surprize.
În cele trei secţiuni ale sale – Concurs, Invitaţi din străinătate şi Invitaţi din România -, cea de-a X-a ediţie Undercloud propune publicului cele mai noi şi incitante producţii din teatrul independent, spectacole de notorietate din teatrul românesc, dar şi spectacole independente din străinătate.
Timp de zece zile, spectacolele şi evenimentele conexe, vor fi găzduite în cinci dintre sălile Hanului Gabroveni (Strada Lipscani, nr. 84-90).
Undercloud este primul festival de teatru independent din România, organizat anual în Bucureşti din 2008. Primele trei ediţii s-au desfăşurat sub cerul liber, pe celebra terasă “La Motoare”. Este singurul festival internaţional de teatru independent din România desfăşurat sub egida programului european “Europe for Festivals. Festivals for Europe”- certificat internaţional atribuit de Comisia Europeană şi Asociaţia Festivalurilor din Europa. Peste 500 de voluntari au fost implicaţi în organizare, din 2008 şi până în prezent.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co