Stiri

Concursul “Cel mai frumos balcon” continuă!

Primăria Capitalei prelungeşte până pe 20 august 2017 perioada de înscriere la concursul “Cea mai frumoasă faţadă” ca urmare a solicitărilor venite din partea bucureştenilor, anunţă instituţia condusă de Gabriela Firea.
Competiţia este structurată pe trei secţiuni: “Cea mai frumoasă faţadă”, “Cel mai frumos balcon” şi “Cea mai frumoasă gradină”.
Potrivit regulamentului concursului, se poate înscrie în concurs orice persoană fizică care a implinit vârsta de 18 ani, asociaţiile de proprietari, asociaţiile de locatari, persoanele fizice autorizate, asociaţiile, fundaţiile şi instituţiile publice, altele decât cele din subordinea Primăriei Municipiului Bucureşti, precum şi societăţile comerciale. De asemenea, participanţii, fie că sunt persoane fizice sau juridice, trebuie să îndeplinească cumulativ mai multe condiţii, una dintre acestea stipulând că trebuie să fie proprietari sau să aibă drept de folosinţă asupra imobilului care face obiectul amenajării.

În cazul persoanelor juridice acestea trebuie, de asemenea, să aibă adresa-sediul principal sau secundar pe raza teritorială a Municipiului Bucureşti, să fie persoană fizică autorizată, respectiv persoană juridică înfiinţată în conformitate cu prevederile legale în vigoare şi să-şi fi îndeplinit obligatiile cu privire la plata contribuţiilor la bugetul de stat consolidate şi la bugetul local sau plata altor taxe în conformitate
cu prevederile legale în vigoare.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co