CULTURA

Actrița Debbie Reynolds a murit la o zi după fiica sa, Carrie Fisher

Legendara actriţă Debbie Reynolds a murit! Potrivit Variety, actriţa a fost transportată la spitalu Cedars-Sinai în urma unei suspiciuni de accident vascular cerebral, la doar o zi după ce fiica sa, Carrie Fisher, a murit.

“A vrut să fie lângă Carrie”, a declarat fiul său, Todd Fisher pentru Vanity Fair.

Carrie Fisher a interpretat-o pe prinţesa Leia în filmul “Star Wars” și a murit la vârsta de 60 de ani în urma unui atac de cord.

Reynolds a fost o îndrăgită a Hollywood-ului în anii 1950 şi 1960, cu aspectul său american şi şarmul său, ea a reprezentat atmosfera acelei epoci. În afara apariţiei sale alături de Gene Kelly în filmul “Singin’ in the Rain”, aceasta mai este cunoscută pentru filmul din 1964, The Unsinkable Molly Brown, pentru care a primit o nominalizare la Premiile Oscar pentru cea mai bună actriţă.

Debbie Reynolds a fost partenera lui Gene Kelly în filmul “Singin’ in the rain” și a murit la vârsta de 84 de ani. S-a născut pe 1 aprilie 1932, în El Paso, Texas, şi s-a multat ulterior cu familia sa în Burbank, California. Pima sa apariţie sub lumina reflectoarelor s-a petrecut pe când avea 16 ani, când a câştigat concursul de frumuseţe Miss Burbank, în 1948. Acolo a fost remarcată de un vânător de talente de la Warner Bros. cu care şi-a semnat primul său contract. A fost renumită Debbie. Ulterior, aceasta a făcut un contrat cu MGM, care i-a adus rolul său de lansare, în “Singin’ in the Rain”.

Deşi a fost respectată datorită talentului său actoricesc, viaţa sa privată i-a adus notorietatea când soţul său de la acea vreme, Eddie Fisher, tatăl lui Carrie şi Todd, a avut o aventură cu actriţa Elizabeth Taylor, pentru care a părăsit-o pe Reynolds. Scandalul nu s-a oprit aici, Debbie Reynods a divorţat de cel de-al doilea soţ al său, Harry Karl, care suferea de patima jocurilor de noroc, ce a contribuit la diminuarea averii actriţei.

Ea a avut o relaţie adeseori tumultoasă cu fiica sa Carrie. Romanul din anul 1987 “Postcards From the Edge”, scris de Carrie Fisher şi ecranizat în filmul omonim din 1990 s-a bazat pe relaţia mamă-fiică. Cele două au discutat relaţia lor complicată şi în “Lifetime’s Intimate Portraits – Debbie Reynolds and Carrie Fisher”, prin interviuri candide care au tematizat competiţia mamă-fiică, dar şi dragostea pe care şi-o purtau cele două.

În ciuda încercărilor, Reynold şi-a continuat munca, fie în filme sau televiziune, în Vegas sau pe Broadway, unde a primit o nominalizare în 1973. În anul 2000 a primit o nominalizare pentru rolul său recurent, mama lui Grace din serialul “Will and Grace”. Aceasta a mai jucat în filmul din 2013 “Behind the Candelabra”, regizat de Steven Soderbergh, în rolul mamei lui Liberace, jucat de Michael Douglas.

Vocea sa s-a făcut auzită şi în “Kim Possible” sau “Family Guy”.

În urma lui Reynold rămân fiul său, Todd Fisher, şi nepoata sa, actriţa Billie Lourd, fiica lui Carrie.

Sursa: Mediafax

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co