REGIONAL

11 animale de la circ au murit într-un incendiu în Capitală

Un incendiu a izbucnit astăzi la o clădire din Şoseaua Petricani în care se aflau mai multe animale, 11 dintre acestea, printre care şi doi tigri, nemaiputând fi salvate, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov, informează Mediafax. Potrivit unor informaţii, animalele erau de la Circul Globus.

Reprezentanţii Circului Globus au declarat că poartă negocieri cu Grădina Zoologică din Capitală pentru a putea muta animalele salvate, care erau retrase din activitate.

Purtătorul de cuvânt al Circului Globus, Cornelia Popescu, a declarat că spaţiul în care a izbucnit incendiul aparţine circului, iar animalele care se aflau acolo erau retrase din activitate. Acestea se aflau sub observaţia a patru îngrijitori şi mai mulţi paznici, care au şi sunat la numărul unic de urgenţe 112 în momentul în care au văzut flăcările.

“Facem toate demersurile pentru a putea lua animalele care au rămas în viaţă pentru că nu pot fi ţinute în acel spaţiu. Suntem in discuţii cu cei de la Grădina Zoologică pentru acest lucru”, a declarat purtătorul de cuvânt al Circului Globus, Cornelia Popescu, care a precizat că, în cazul în care această soluţie nu se finalizează, animalele vor fi mutate în alte spaţii deţinute de Circul Globus.

Sursa: Mediafax

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co